8. Nemzetközi Kémikus Diákszimpózium, 2013
 
Meghívó
Tudnivalók
Program
Határidők
Összefoglaló
Jelentkezés
Étkezés és szállás
Korábbi szimpóziumokMeghívó
A dunaszerdahelyi Szabó Gyula Alapiskola, a Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Kara Kémia Intézete és a Magyar Kémikusok Egyesülete 2013-ban megrendezi a kémia iránt érdeklődő diákok és tanáraik számára a

 8. Nemzetközi Kémikus Diákszimpóziumot
2013. április 4. és 7. között
    A résztvevő diákok a tantervben előírt kötelezettségeken felül végzett kutatómunkájukat szekcióüléseken, tudományos előadások keretében mutathatják be és vitathatják meg,. A legjobb előadások a meghívók által felajánlott díjakban részesülnek.

    A következő témakörökben várjuk előadások és poszterek bejelentését és azok anyagának a szimpózium kiadványkötetében történő közlését: általános kémia, szervetlen kémia, analitikai kémia, szerves kémia, fizikai kémia, biokémia, alkalmazott kémia, környezeti kémia.

    A szimpóziumra hívjuk és várjuk a tudományos és fejlesztő munka iránt elkötelezettséget érző általános iskola 8. osztályos, középiskolás, valamint munkájukat még a középiskolában elkezdő, de 2013-ban már I. éves, felsőfokú tanintézményben tanuló magyarországi és határokon túli diákokat és hallgatókat, valamint felkészítő tanáraikat.

    Szeretettel várjuk a diákokat és tanáraikat Dunaszerdahelyre!


       Kiss Szilvia, kémiatanár, a szimpózium szervezője

A 8. Kémikus Diákszimpózium támogatói

Dunaszerdahely város
Pécsi Tudományegyetem, Kémia Intézet
Magyar Kémikusok Egyesülete
MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt.

A program részben az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett NTP-ITR-M-12-04 kódszámú pályázati támogatásból valósult meg